CheckTire.com
Проверете го датумот на производство на гуми

Просечната старост на гумите во Канада 🇨🇦

Статистичка просечна старост на гумите во Канада. Статистичката старост на гумите во одредени години се пресметува врз основа на податоците внесени од корисниците на веб-страницата CheckTire.com.

годинаброј на употребиПросечна старост на гумите
202362238.54
202249747.72
202173607.58
202050538.38
201914998.35
20182698.97
201787.34

Неодамна проверени DOT кодови од Канада

Датум/Време UTCDOTСтарост на гумите
2023-12-05 18:0151184 години 11 месеци 18 денови
2023-12-05 17:0130167 години 4 месеци 10 денови
2023-12-05 16:5930167 години 4 месеци 10 денови
2023-12-05 16:5710231 години 9 месеци 3 денови
2023-12-05 16:5209158 години 9 месеци 12 денови
2023-12-05 16:51381112 години 2 месеци 16 денови
2023-12-05 12:2127194 години 5 месеци 4 денови
2023-12-05 12:1727194 години 5 месеци 4 денови
2023-12-05 12:1501132 години 11 месеци 4 денови
2023-12-05 06:3313238 месеци 8 денови
2023-12-05 04:2902176 години 10 месеци 26 денови
2023-12-05 04:1339167 години 2 месеци 9 денови
2023-12-05 04:1339132 години 2 месеци 12 денови
2023-12-05 03:33291013 години 4 месеци 16 денови
2023-12-05 03:12491112 години
2023-12-05 01:1811627 години 8 месеци 24 денови
2023-12-05 00:29310914 години 4 месеци 8 денови
2023-12-04 23:1317212 години 7 месеци 8 денови
2023-12-04 22:2308212 години 9 месеци 12 денови
2023-12-04 22:2033203 години 3 месеци 24 денови