CheckTire.com
Kontrolloni datën e prodhimit të gomave

Sa vjet janë gomat e mia?

Si të gjeni kodin DOT?

Si të gjeni kodin DOT?

Kodi katërshifror DOT zakonisht gjendet në një dritare në anën e gomës.

3811 - Kodi DOT është një numër katërshifror, 3811 në këtë rast.

DOT M5EJ 006X - Kodet e pasakta. Mos përdorni kode me shkronja. Gjeni kodin që përbëhet vetëm nga numra.

Plakja e gomave dhe siguria rrugore

Përdorimi i gomave të vjetra dhe të konsumuara sjell një rrezik më të madh të aksidentit në rrugë.