CheckTire.com
Проверете го датумот на производство на гуми

Просечната старост на гумите во Грција 🇬🇷

Статистичка просечна старост на гумите во Грција. Статистичката старост на гумите во одредени години се пресметува врз основа на податоците внесени од корисниците на веб-страницата CheckTire.com.

годинаброј на употребиПросечна старост на гумите
20231054.82
20221356.11
20212254.71
20202115.66
20191344.98
2018297.85
2017221.18

Неодамна проверени DOT кодови од Грција

Датум/Време UTCDOTСтарост на гумите
2023-09-26 08:1012212 години 6 месеци 4 денови
2023-09-26 08:1011212 години 6 месеци 11 денови
2023-09-26 08:1012212 години 6 месеци 4 денови
2023-09-26 08:0729194 години 2 месеци 11 денови
2023-09-25 10:5938185 години 8 денови
2023-09-23 10:4041157 години 11 месеци 18 денови
2023-09-23 10:3602149 години 8 месеци 17 денови
2023-09-18 16:02280815 години 2 месеци 11 денови
2023-09-18 07:1238166 години 11 месеци 30 денови
2023-09-17 16:2742193 години 11 месеци 3 денови
2023-09-12 17:3531203 години 1 месец 16 денови
2023-09-10 12:4315221 година 4 месеци 30 денови
2023-09-07 17:5753175 години 8 месеци 6 денови
2023-09-06 06:0651202 години 8 месеци 23 денови
2023-09-06 05:5539202 години 11 месеци 16 денови
2023-08-30 10:1402185 години 7 месеци 22 денови
2023-08-30 10:1302185 години 7 месеци 22 денови
2023-08-24 19:3930194 години 1 месец 2 денови
2023-08-23 13:4646148 години 9 месеци 13 денови
2023-08-23 13:4246148 години 9 месеци 13 денови