CheckTire.com
Проверете го датумот на производство на гуми

Просечната старост на гумите во Саудиска Арабија 🇸🇦

Статистичка просечна старост на гумите во Саудиска Арабија. Статистичката старост на гумите во одредени години се пресметува врз основа на податоците внесени од корисниците на веб-страницата CheckTire.com.

годинаброј на употребиПросечна старост на гумите
202295174.76
2021365325.40
2020466005.26
201965124.37
201834404.61
2017410.10

Неодамна проверени DOT кодови од Саудиска Арабија

Датум/Време UTCDOTСтарост на гумите
2022-07-04 12:1948192 години 7 месеци 9 денови
2022-07-04 12:1742201 година 8 месеци 22 денови
2022-07-04 12:1603225 месеци 17 денови
2022-07-04 12:1508224 месеци 13 денови
2022-07-04 10:5335192 години 10 месеци 8 денови
2022-07-04 08:4706224 месеци 27 денови
2022-07-04 08:47220616 години 1 месец 5 денови
2022-07-04 07:0414211 година 2 месеци 29 денови
2022-07-04 05:20300714 години 11 месеци 11 денови
2022-07-03 22:13352110 месеци 3 денови
2022-07-03 21:1446192 години 7 месеци 22 денови
2022-07-03 20:0228165 години 11 месеци 22 денови
2022-07-03 20:0007202 години 4 месеци 23 денови
2022-07-03 19:0709211 година 4 месеци 2 денови
2022-07-03 19:0617211 година 2 месеци 7 денови
2022-07-03 19:0411211 година 3 месеци 18 денови
2022-07-03 18:52352110 месеци 3 денови
2022-07-03 18:4112131 години 3 месеци 15 денови
2022-07-03 18:1522211 година 1 месец 2 денови
2022-07-03 16:5539192 години 9 месеци 10 денови