CheckTire.com
Проверете го датумот на производство на гуми

Просечната старост на гумите во Гана 🇬🇭

Статистичка просечна старост на гумите во Гана. Статистичката старост на гумите во одредени години се пресметува врз основа на податоците внесени од корисниците на веб-страницата CheckTire.com.

годинаброј на употребиПросечна старост на гумите
2022316.95
2021238.35
20202510.30
201967.21
201863.92

Неодамна проверени DOT кодови од Гана

Датум/Време UTCDOTСтарост на гумите
2022-06-21 10:0452192 години 5 месеци 29 денови
2022-06-09 10:3805193 години 4 месеци 12 денови
2022-06-02 05:3428156 години 10 месеци 27 денови
2022-05-31 07:3210166 години 2 месеци 24 денови
2022-05-31 07:0904148 години 4 месеци 11 денови
2022-05-31 07:0728192 години 10 месеци 23 денови
2022-05-21 16:4343147 години 7 месеци 1 ден
2022-05-21 16:4229165 години 10 месеци 3 денови
2022-05-21 16:4128165 години 10 месеци 10 денови
2022-05-21 16:40281011 години 10 месеци 9 денови
2022-04-26 10:5807184 години 2 месеци 14 денови
2022-04-26 10:5744147 години 5 месеци 30 денови
2022-04-26 08:3626147 години 10 месеци 3 денови
2022-03-14 13:0606193 години 1 месец 10 денови
2022-03-07 10:4038201 година 5 месеци 21 денови
2022-03-07 10:3735201 година 6 месеци 11 денови
2022-03-05 10:4842130 години 4 месеци 19 денови
2022-03-05 08:5642130 години 4 месеци 19 денови
2022-03-03 18:5943138 години 4 месеци 10 денови
2022-03-03 18:5638201 година 5 месеци 17 денови